In 1 maand meer rust,
bewuster kiezen & vaker GENIETEN

Online Mindfulness groepsprogramma
Start: maandag 06 november 2023

PROGRAMMA VOOR MENSEN DIE meer BALANS WILLEN EN HUN WARE POTENTIEEL WILLEN LEVEN

Stel je eens voor …

Hoe zou je leven eruit zou zien als jij je ware potentieel zou leven? Hoe zou je je voelen? Hoe fijn zal het zijn om aan het eind van je leven achterom te kijken en oprecht voldoening te ervaren?

Vaak denk je hier pas op latere leeftijd over na,
of wanneer er iets heftigs gebeurt. In de afgelopen jaren is de wereld sneller veranderd dan ooit, waardoor meer mensen zich bezighouden met existentiële levensvragen als:
“Wie ben ik?” en “Wat doe ik hier?”

Deze belangrijke vragen verdienen aandacht. Je loopt uiteindelijk maar een korte periode op deze planeet rond, dus gun het jezelf om jouw ware potentieel te benutten.

Mindfulness is dé basis om je aandacht, energie en tijd wijs te besteden en jouw leven betekenis te geven.

In 1 maand meer rust

Awake Leaders - Simone Heijhoff-0728

Until you make the unconscious conscious,
it will direct your life and you will call it fate

10 REDENEN OM AWAKE & ALIVE TE DOEN

Knowing yourself is the beginning of all wisdom

AWAKE & ALIVE BRENGT JE TERUG BIJ JEZELF!

Helaas is het heel normaal om op 'autopilot' te leven EN JEZELF TE VERLIEZEN...

Het is alleen niet zo efficiënt of effectief en ook enorm zonde. Het is makkelijk om jezelf te verliezen in de doe-modus. Het kan zelfs heerlijk voelen om dingen af te vinken en resultaten te bereiken. Er zit alleen een groot verschil tussen kortstondige lekkere gevoelens of pure levenslust, voldoening en geluk.

Als je teveel op autopilot leeft, ken je het gevoel dat er ‘ergens iets aan je knaagt’. Je hebt het wel leuk, maar ergens weet je ook dat je de verkeerde dingen najaagt. Je loopt jezelf voorbij, omdat je niet helemaal in afstemming leeft met jouw prioriteiten.

De relatie met jezelf is de basis voor alles. Door deze relatie te versterken is het makkelijker om in je eigen integriteit te blijven.

met COMMITMENT VAN 5 tot 10 minuten per dag, kun je in 1 maand je leven echt verrijken

MINDFULNESS VOOR MENSEN DIE MEER RUST WILLEN EN HUN WARE POTENTIEEL WILLEN LEVEN

1

POWERFUL
PREPARATIONS

Voordat het programma begint, bereid je je op de juiste manier voor op succes

2

WEEk 1:
BODY CONNECTION

We leggen een hele belangrijke basis door contact met je lichaam

3

WEEK 2:
MIND CLARITY

We gaan aan de slag met gedachten en het begrijpen van hoe stress werkt

4

WEEK 3:
HEARTFELT EMOTIONS

We onderzoeken emoties en ons hart, om zelf moeilijke emoties te kunnen dragen 

5

WEEK 4:
SOUL GUIDANCE

Dit gaat over integriteit, intuïtie, diepe waarheid en jouw krachtige inner teacher

6

CONSCIOUS
CLOSING

Je sluit dit fijne programma mooi af, zodat wat je geleerd hebt echt bij je blijft

What others say about AwakE & ALIVE

Björn

Björn van Coevorden

SCHNEIDER ELECTRIC
Sales & Marketing Expert

BIJ DE START

“Ik had te weinig rust in mijn lichaam en vaak was ik ook te druk in mijn hoofd. Ik had last van stress en moeite om in slaap te komen.”

NA AWAKE & ALIVE

“Gelijk al in de eerste les heb ik ervaren hoe makkelijk het kan zijn om tot rust te komen en anders met gedachten en stress om te gaan.”

SimonE HEIJHOFF

Simone weet heel goed wat het is om jezelf voorbij te lopen.
Anderen pleasen, eigen prioriteiten verwaarlozen en haar perfectionisme leidde ruim 12 jaar geleden tot een hele heftige burn-out, echtscheiding en grote financiële malaise.

Ze verloor bijna alles waar ze jaren lang ongelofelijk hard voor gewerkt had… Een hoge prijs voor gebrek aan leiderschap. 

Waar het op neer komt is, dat er te weinig rustmomenten waren. Haar relatie met zichzelf kreeg te lang te weinig aandacht en ze negeerde haar eigen intuïtie.

Mindfulness en meditatie zijn nu een hele belangrijke basis voor haar zelfkennis en zelfmanagement. Haar eigen intuïtie, diepe waarheid en integriteit gaan nu boven alles.

Om anderen te inspireren hun ware potentieel te leven, begeleidt ze al ruim 10 jaar tot persoonlijke en professionele ontwikkeling. Van haar clienten krijgt ze vooral terug dat haar kennis en wijsheid, heel helend en verrijkend zijn.

In awake & alive deel ik kort, krachtig en heel praktisch de basis van mindfulness en meditatie, met de intentie jou te helpen dit in je leven te integreren, zodat je direct verschil ervaart.

AWAKE & ALIVE IS WEL VOOR JOU ALS JE

AWAKE & ALIVE IS niet VOOR JOU ALS JE

Simone is een hele moderne, spirituele gids. De stijl waarop zij moeilijke concepten, op hele begrijpbare wijze kan uitleggen, heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Simone geeft relevante adviezen en ‘stof tot nadenken’ over hoe we kunnen leven op een manier zoals we dat graag willen.”

Kimberley Chan

DSM
Global Lead Circular Economy

Door de mindfulness training werkt ons management team veel bewuster en effectiever samen. De professionele begeleiding van Simone heeft inzichten gebracht en begrip gegeven over het versterken van aandacht, communicatie en samenwerkingen. We zijn een nog sterker team geworden.”

Nynke Offringa

MÖVENPICK HOTELS
Human Resource Manager Benelux

”Ik was opzoek naar een leiderschapsstijl die helemaal bij mij past en naar een manier om zakelijk en privé in balans te blijven. Ik leid nu vanuit mijn persoonlijke drijfveren en talenten. Er is veel meer rust, aandacht en focus voor wat ik het meest belangrijk vind. Ik sta echt sterk in mijn leiderschap.”

Susanne van Santen

EY
Manager Strategy Finance & Control

Voel jij EEN VOLLE JA! ?

NU EEN HELE SPECIALE openingsactie
voor ALLEEN DE EERSTE early buyers

Awake & Alive groepsprogramma start maandag 06 november 2023

In 1 maand meer rust,
bewuster kiezen & vaker GENIETEN
222
111,-
 • Online mindfulness programma
 • Voorbereiding

  ***
  Dagelijkse korte video's & meditaties

  4 x 5 dagen nieuwe content

  4 x 2 dagen voor reflectie

  ***
  Afsluiting
 • Ondersteunende materialen
 • Toegang tot exclusieve 'like-minded' community
 • Online Support
 • Bonus bij dit eerste groepsprogramma
  Iedere maandag om 20.00 uur
  Live Zoom Call met Simone

FAQ

Nee, je hoeft geen enkele ervaring te hebben met mindfulness of meditatie. Dit is juist een heel fijn basis programma dat heel goed uitlegt wat mindfulness is en de meditaties zijn kort, waardoor het heel goed vol te houden is als beginner.

Zeker! Wel met de kennisgeving dat dit een basisprogramma is, gericht op een duidelijke uitleg en het kunnen volhouden van korte meditaties. Je wordt geholpen om dit echt in je dagelijkse leven te integreren. Als je al ervaren bent, vraagt deze training om jouw beginners’ mind en een open, nieuwsgierige houding om jouw kennis en ervaring te verbreden en verdiepen. En dat is juist de kracht van mindfulness & meditatie! Er zijn altijd nieuwe dingen te leren en inzichten te krijgen.

Dit groepsprogramma start op maandag 06 november. Zodra je deze training hebt aangeschaft krijg je persoonlijke inlog gegevens voor de Academy.
Op zondag 05 november ontvang je een voorbereidende e-mail en op 06 november beginnen we met het programma.

Awake & Alive is in principe een online DIY (Do It Yourself) programma. Waarbij je het programma helemaal op eigen gelegenheid online volgt en zelf bepaalt op welke datum je begint.

Dit groepsprogramma betekent dat we met iedereen die zich aanmeldt voor dit programma we allemaal op dezelfde datum beginnen. Je volgt dit programma dus niet alleen maar met elkaar.

Tijdens een groepsprogramma zijn er wekelijks op maandag om 20.00 uur Live Zoom Calls met Simone. Het eerste groepsprogramma begint om maandag 06 november. Dit is het enige groepsprogramma dat je kunt volgens voor een prijs van slechts 111 Euro inclusief btw, omdat ik dit eerste programma heel aantrekkelijk voor je wil maken!

Je krijgt minimaal een jaar lang toegang tot dit programma. Binnen dit jaar kun je deze training zo vaak volgens als je wilt.

Dit kunnen wij ons niet voorstellen, maar als je ons binnen 7 dagen na aanschaf laat weten wat er precies niet bevalt aan dit programma, kijken we graag samen met jou hoe we dit kunnen oplossen. Als dit niet lukt krijg je jouw geld terug.

Als je wilt kun je tijdens het programma persoonlijke begeleiding krijgen van Simone, uiteraard tegen extra betaling. Hiervoor ga je een VIP mentor traject aan (afhankelijk van beschikbaarheid). Op de homepage kun je een introductie zoom call inplannen. Je kunt ook een mail sturen naar simone@awake-agency.com

Boek een zoom call in of stuur een bericht naar simone@awake-agency.com  Ze antwoordt zo snel mogelijk.

Awake & alive groep
start 06 november 2023