Zondag 04 FEBRuari 2024
10.00 - 16.00 uur

EEn HEERLIJKE DAG VOOR JEZELF!

GEHEEL VERZORGDE DAY RETREAT Met AdemCIRKELS & energiewerk

EASE INTO YOUR BREATH

-op het prachtige landgoed van avalon in schoorl-

DEZE DAY RETREAT iS VOOR JOU ALS JE EEN HELE FIJNE DAG VOOR JEZELF WILt en jezelf wilt VERDIEPEN IN ADEM- EN ENERGIEWERK

Wil jij ook graag diepe rust ervaren, helder en krachtig zijn en volop genieten van het leven? 

Kom dan op zondag 04 februari naar het prachtige landgoed van Avalon in Schoorl voor een heerlijke day retreat. We gaan ons verdiepen in adem- en energiewerk en verzorgen je met heerlijk en gezond eten en drinken.

De wereld is volop in beweging. Er zijn constant onverwachte en rare wendingen, zowel individueel als collectief. Het is helemaal niet gek als je soms ook het gevoel hebt dat je het nauwelijks bij kunt houden of merkt dat je enigszins vermoeid bent. Er gebeurt gewoon veel.

Daarom is het zeker nu, in deze dynamische tijd, extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Dit betekent onder andere dat het een heel goed idee is om tijd en ruimte voor jezelf te maken, zodat je even stil kunt staan bij wat er voor jou allemaal speelt en hoe je hiermee om wilt gaan. Zodat je bewuste keuzes maakt voor jezelf.

In de intensiteit van de dag kan het heel lastig zijn om die tijd en ruimte ook daadwerkelijk te nemen. Door een day retreat voor jezelf te boeken staat die afspraak met jezelf gewoon vast en wordt je op de dag zelf op een hele fijne manier begeleid om die innerlijke reis te maken.

In deze Day Retreat ‘Ease into your Breath’ gebruiken we de adem en energiewerk om stap voor stap weer dieper contact te maken met ons lijf en hart, zodat je weer herinnerd wordt aan datgene wat het meest belangrijk is voor jou,  en authentiek kunt zijn vanuit jouw grootste innerlijke kwaliteit: Liefde!

Deze mooie winterdag is perfect om nog even lekker naar binnen te gaan en tijd aan jezelf te besteden.

Zondag 04 FEBRuari 2024

10.00- 16.00 uur

landgoed avalon in schoorl

WHEN YOU OWN YOUR BREATH, NOBODY CAN STEALE YOUR PEACE

intenties voor deze
'EASE INTO YOUR BREATH' dag

BREATHE LIFE into your LIFE!

GEHEEL VERZORGDE DAY RETREAT
'EASE INTO YOUR BREATH'

HOE zorg jE dat je in 2024 focus houdt op datgene wat het meest belangrijk is voor jou?

In een wereld vol veranderingen, onzekerheid en prioriteiten is het makkelijk om dat diepe contact met jezelf te verliezen.

Voordat je het weet ben je aan het rondrennen, anderen aan het pleasen en vooral allerlei dingen aan het doen waar je niet persé zelf het meest blij van wordt. Het beïnvloedt je plezier en vitaliteit.

Terwijl er in deze tijd juist zo ook enorm veel nieuwe mogelijkheden en kansen zijn! 

Daarom is focus op jezelf echt noodzakelijk. Je adem, je lijf, je hart, dromen en verlangens vragen om jouw tijd, ruimte en echte aandacht. In de stilte, energie en verdieping liggen de antwoorden, richting en bekrachtiging die je zoekt. Je hoeft alleen maar te verbinden met de wijsheid van je inner teacher.

Daarom is het belangrijk om steeds weer de balans op te maken, te reflecteren op hoe je ontwikkelt en te voelen wat er wil.

Kom je tijdens deze day retreat je innerlijke anker versterken? 
Je gronding, richting en zingeving weer helemaal aanzetten?

DAY RETREAT van 10.00 tot 16.00 uur

wat TE VERWACHTEn?

1

VOORBEREIDINg

We sturen je een paar dagen voor de day retreat een korte suggestie ter voorbereiding. Zodat je al begint, voordat we elkaar in Schoorl zien.

2

DAY RETREAT

Zondag 04 februari ontmoeten we elkaar in de luxe Barn van Avalon tussen 10.00 en 16.00. We gaan samen adem- en energiewerk werk ervaren.

3

integratie

Na de workshop ontvang je onze tips om alles wat je deze dag hebt ervaren verder te integreren in je leven.BEGELEIDINg door:

HERMELIJN VAN DER MEIJDEN

& SIMONE HEIJHOFF

Hermelijn van der Meijden

Is schrijfster van onder andere ‘9 geheimen van de vrouw’ (2022) en ‘Droomvrouw’ (2016). Ze begeleidt al jaren mensen in readings, energie en lichaamswerk en organiseert speciale nieuwe maan sessies die in het teken staan van creatiekracht. Met Nieuwetijdskind biedt ze bijzondere online energetische ervaringen zoals ‘De Leeuwenpoort’ en ‘De Egypte Downloads’.

Simone Heijhoff

Werkt 10+ jaar als trainer/ coach in mindfulness, emotionele intelligentie en leiderschap. Adem en energiewerk zijn hier integraal onderdeel van. Simone biedt individuele en groepsprogramma’s voor particulieren en bedrijven zoals ‘Awake & Alive’, “Own Your Story’ & ‘Search Inside Yourself’.

Magisch Duo

Wij houden allebei enorm van diepgang, magie en humor. En zijn geïnspireerd door dezelfde innerlijke drive: Het ware potentieel van binnenuit ontsluiten, doormiddel van het verhogen en verdiepen van je eigen bewustzijn, omdat dit jouw energetische opmaak heelt en activeert. 

We zullen samen een sterk en veilig energieveld uitnodigen, waarin we graag met jou samenwerken aan innerlijke transformatie. Er is bij ons ook altijd ruimte om te spelen.

 

ADEMSESSIES ZIJN BIJZONDER OMDAT ER IN DE ADEM EN DE STILTE ZOVEEL GEBEURT in Lijf, MIND, EMOTIES, HART EN ZIEL. Tegelijkertijd individueel en in verbinding Met ELKAAR EN DE ENERGIE.

locatie: landgoed avalon in schoorl

Op zondag 04 februari verwelkomen we je graag in de luxe Barn op het prachtige landgoed van Avalon in Schoorl.

De luxe Barn is de nieuwste ruimte. Super modern, warm en knus & van alle gemakken voorzien. Matten of matrassen, kussens en dekens zijn allemaal aanwezig. We verzorgen je met water, thee en lekkere snacks.

We starten om 10.00 uur. Het is fijn als je om 09.45 uur aanwezig bent.

LANDGOED AVALON
Houtjeslaan 53
1871 VC Schoorl

IEDERE ADEMCIRKEL is anders en altijd bijzonder. Ik ben altijd diep onder de indruk van wat er op allerlei lagen gebeurt EN HET NIEUWE DAT DAARUIT voortvloeit.

DEZE DAY RETREAT
Is WEL VOOR JOU ALS JE

DEZE DAY RETREAT
IS niet VOOR JOU ALS je

Boek JIJ DEZE heerlijke dag voor jezelf?
& kom je HET LEVEN helemaal vol inademen?

Boek dan snel jouw plekje
vol = vol

DAY RETREAT
EASE INTO YOUR BREATH

- met ADEMcirkels & ENERGIEWERK -
222-
 • Day Retreat in de luxe Barn van Avalon

  Met energiewerk, ademcirkels & integratie
 • Zondag 04 februari 2024

  10.00 - 16.00 uur (09.45 aanwezig)
 • Landgoed Avalon in Schoorl

  Houtjeslaan 53
 • Exclusief btw

  Inclusief water, thee & lekkere snacks en gezonde lunch

 • Beperkt aantal plaatsen

  VOL = VOL

FAQ

Nee, je hoeft niet al bekend te zijn met energie en ademwerk. Belangrijk is dat je ervoor open staat om te ervaren wat voor voorbij de mind gaat, in je eigen tempo. We zorgen voor een veilige ruimte voor iedereen.

Hermelijn en Simone zijn allebei opgeleid in de verbonden adem opleiding van Adem & Stem. We zullen de verbonden ademhalingsmethode toepassen en dit aanvullen met een schat aan kennis en ervaring van ons beiden.

Zo heeft Hermelijn 5 jaar intensieve training gevolgd bij de Barbara Brennan School of Healing en een reading opleiding gedaan. Simone doet al ruim 10 jaar verschillende bewustzijnsopleidingen en energiewerk en geeft sinds 2015 ook Wim Hof Methode ademsessies. Daarnaast hebben beide dames heel veel andere opleidingen, trainingen en cursussen gedaan en studeren zij al jaren bij verschillende sjamanen, healers, energiewerkers en leraren. Het is eigenlijk gewoon teveel om op te noemen.

Wat we doen is een combinatie van alles. De kracht van ons werk en ons energieveld zit met name in het voorleven wat mogelijk is door zelf diep naar binnen te gaan, daar onze schaduw te ontmoeten en te transformeren in licht en liefde. Dat is voelbaar.

Stuur alsjeblieft een e-mail naar simone@awake-agency.com
Ik beantwoord je vragen graag.

Als je een bericht stuurt naar simone@awake-agency.com zal ik jou zo snel mogelijk een bericht terug sturen.

IK BEN ERBIJ op 04/02/24!