Zondag 24 MAART 2024
14.00 - 18.00 uur

LEKKERE LENTE BOOST VOOR JEZELF!

Workshop Met Ademsessie & energiewerk

BREATHE INTO SPRING!

-op het prachtige landgoed van avalon in schoorl-

DEZE WORKSHOP iS VOOR JOU ALS JE DE LENTE WILT BEGINNEN MET EEN GROTE SCHOONMAAK
- DIE VAN JE LIJF EN HArt -

De lente begint! Heb jij ook zin om je energieveld,
en daarmee je leven, een nieuwe impuls te geven?

Na een lange, koude en vooral natte winter, gaan de temperaturen weer langzaam omhoog en is er steeds meer licht. Op zondag 24 maart, vieren we de lente, en is er een nieuwe ademreis met Hermelijn en Simone, op Avalon.
Het thema is deze keer: verlangen!

De zaadjes in de grond zijn volop in beweging, en zullen zichzelf de komende periode steeds meer in de materie laten zien. Voel jij de lente ook al? Krijg je zin om oude energie op te ruimen en je dromen te manifesteren?

Ben je er klaar voor om jezelf te openen voor al het moois dat de wereld biedt? En om je bewustzijn wakker te schudden en in te zetten voor jouw nieuwe creaties?

Kom dan lekker mee ademen!

Zondag 24 MAART 2024

14.00- 18.00 uur

landgoed avalon in schoorl

WHEN YOU OWN YOUR BREATH, NOBODY CAN STEALE YOUR PEACE

intenties voor deze dag

BREATHE LIFE into your LIFE!

LENTE WORKSHOP MET
ENERGIEWERK EN ADEMREIS

DEZE LENTE-OVERGANG iS HET PERFECTE MOMENT OM JE VERLANGEN TE ACTIVEREN, JE ENERGIE TE OPTIMALISEREN EN DAARMEE JE FREQUENTIE TE VERHOGEN!

Alles is energie en reageert op vibratie. Als je energie stroomt, open is en vibreert van levenslust, ben je in de optimale staat om aan te trekken waar je naar verlangt.

Bewust ademen is één van de meest concrete en eenvoudige manieren om jezelf in deze optimale staat te brengen. Daarnaast zet je op deze dag ook krachtige intenties, waarmee je jouw energie vanuit de juiste gronding, in de juiste richting (zingeving) stuurt.

In deze lente-equinox periode maken we gebruik van enorm krachtige, transformatie, eclips-energie.

BREATHE INTO SPRING! IS EEN WORKSHOP VAN 4 uuR

wat TE VERWACHTEN VAN BREATHE INTO SPRING!

1

VOORBEREIDINg

We sturen je na jouw aanmelding een week voor de workshop een korte suggestie ter voorbereiding, zodat de workshop al begint voordat we elkaar zien.

2

WORKSHOP

Zondag 24 maart ontmoeten we elkaar in de luxe Barn van Avalon tussen 14.00 en 18.00 uur en gaan we samen voor een enorme lente-boost activeren.

3

integratie

Na de workshop ontvang je onze tips om alles wat je deze dag hebt ervaren verder te integreren in de komende lente maanden.BEGELEIDINg door:

HERMELIJN VAN DER MEIJDEN

& SIMONE HEIJHOFF

Hermelijn van der Meijden

Is schrijfster van onder andere ‘9 geheimen van de vrouw’ (2022) en ‘Droomvrouw’ (2016). Ze begeleidt al jaren mensen in readings, energie en lichaamswerk en organiseert speciale nieuwe maan sessies die in het teken staan van creatiekracht. Met Nieuwetijdskind biedt ze bijzondere online energetische ervaringen zoals ‘De Leeuwenpoort’ en ‘De Egypte Downloads’.

Simone Heijhoff

Werkt 10+ jaar als trainer/ coach in mindfulness, emotionele intelligentie en leiderschap. Adem en energiewerk zijn hier integraal onderdeel van. Simone biedt individuele en groepsprogramma’s voor particulieren en bedrijven zoals ‘Awake & Alive’, “Own Your Story’ & ‘Search Inside Yourself’.

Magisch Duo

Wij houden allebei enorm van diepgang, magie en humor. En zijn geïnspireerd door dezelfde innerlijke drive: Het ware potentieel van binnenuit ontsluiten, doormiddel van het verhogen en verdiepen van je eigen bewustzijn, omdat dit jouw energetische opmaak heelt en activeert. 

We zullen samen een sterk en veilig energieveld uitnodigen, waarin we graag met jou samenwerken aan innerlijke transformatie. Ook is er bij ons altijd ruimte voor humor en speelsheid.

 

JE GROOTSTE POTENTIEEL IS DE BLAUWDRUK VAN JE ZIEL DIEP VANBINNEN. OM HET TE REALISEREN HEB JE ALLEEN JE EIGEN BEWUSTZIJN NODIG. DAT DOORDRINGT, HEELT EN ACTIVEERT JOUW UNIEKE, ENERGETISCHE OPMAAK. JE ADEM IS DAARBIJ EEN KRACHTIG INSTRUMENT.

locatie: landgoed avalon in schoorl

Op zondag 24 maart verwelkomen we je graag in de luxe Barn op het prachtige landgoed van Avalon in Schoorl.

De luxe Barn is de nieuwste ruimte. Super modern, warm en knus & van alle gemakken voorzien. Matten of matrassen en dekens zijn aanwezig. We verzorgen je met water, thee en lekkere snacks.

We starten om 14.00 uur. Het is fijn als je om 13.45 uur aanwezig bent.

LANDGOED AVALON
Houtjeslaan 53
1871 VC Schoorl

OM JOUW WARE POTENTIEEL TE KUNNEN LEVEN IS JOUW BEWUSTZIJN HET ALLERBELANGRIJKST. WANNEER JE FYSIEK, MENTAAL, EMOTIONEEL & SPIRITUEEL STEEDS MEER IN BALANS KOMT, VERSTERKT HET CONTACT MET JOUW INNER TEACHER EN KUN JE BETER BIJ JE EIGEN WIJSHEID. ADEM EN ENERGIEWERK VERSTERKEN DEZE VERBINDING ENORM

BREATHE INTO SPRING!
Is WEL VOOR JOU ALS JE

BREATHE INTO SPRING!
IS niet VOOR JOU ALS je

WIL JIJ DEZE heerlijke lente boost?

LIJF EN HART SCHOOn ADEMEN & JE DROMEN EN MANIFESTATIE-KRACHT ACTIVEREN

Boek dan snel jouw plekje
vol = vol

BREATHE INTO SPRING!

- Workshop meT ENERGIEWERK & ADEMSESSIE -
BEGIN DEZE LENTE IN OPTIMALE ENERGIE
111-
 • Workshop in de luxe Barn van Avalon

  Met energiewerk, ademsessie & integratie

  Totaal 4 uur
 • Zondag 24 maart 2024

  14.00 - 18.00 uur (13.45 aanwezig)
 • Landgoed Avalon in Schoorl

  Houtjeslaan 53
 • Inclusief btw

  Inclusief water, thee & lekkere snacks

 •  

FAQ

Nee, je hoeft niet al bekend te zijn met energie en ademwerk. Belangrijk is dat je ervoor open staat om te ervaren wat voor voorbij de mind gaat, in je eigen tempo. We zorgen voor een veilige ruimte voor iedereen.

Hermelijn en Simone zijn allebei opgeleid in de verbonden adem opleiding van Adem & Stem. We zullen de verbonden ademhalingsmethode toepassen en dit aanvullen met een schat aan kennis en ervaring van ons beiden.

Zo heeft Hermelijn 5 jaar intensieve training gevolgd bij de Barbara Brennan School of Healing en een reading opleiding gedaan. Simone doet al ruim 10 jaar verschillende bewustzijnsopleidingen en energiewerk en geeft sinds 2015 ook Wim Hof Methode ademsessies. Daarnaast hebben beide dames heel veel andere opleidingen, trainingen en cursussen gedaan en studeren zij al jaren bij verschillende sjamanen, healers, energiewerkers en leraren. Het is eigenlijk gewoon teveel om op te noemen.

Wat we doen is een combinatie van alles. De kracht van ons werk en ons energieveld zit met name in het voorleven wat mogelijk is door zelf diep naar binnen te gaan, daar onze schaduw te ontmoeten en te transformeren in licht en liefde. Dat is voelbaar.

Stuur alsjeblieft een e-mail naar simone@awake-agency.com
Ik beantwoord je vragen graag.

JA! Op 21 april organiseren we een hele adem dag en op 23 juni is er een breathe into the summer workshop. Je vindt de informatie hierover op www.awake-agency.com onder events. Deze sessies zijn ook op Landgoed Avalon.

We ontmoeten je heel graag! 

Als je een bericht stuurt naar simone@awake-agency.com zal ik jou zo snel mogelijk een bericht terug sturen.

IK BEN ERBIJ op 24/03/24!