VRIJDAG 21 juni 2024
10.00 - 14.00 uur

ADEM DE ZOMER HELEMAAL IN!

Workshop IN ADEM & ENERGIEWERK

WE ZIEN JE GRAAG OP HET PRACHTIGE LaNDGOED AVALON IN DE NATUUR VAN SCHOORL

21 juni, de zomer begint. In deze workshop ademen we de energie van de zomer volledig in. Niet alleen de natuur komt tot volle bloei deze zomer, maar jij ook!

De lente is een periode waarin zaadjes langzaam tot ontwikkeling komen. Nieuwe ideeën ontstaan, creativiteit komt op gang en potentieel neemt steeds meer vorm aan.

Precies vandaag maken we de overgang naar de zomer, het seizoen waar in alles in de natuur zichzelf helemaal laat zien, volop mag bloeien en stralen. Schrijf je in om jezelf lekker te activeren.

Het thema is deze keer: potentieel & volle bloei!

VRIJDAG 21 MAART 2024

10.00- 14.00 uur

landgoed avalon in schoorl

COME AND BREATHE LIFE INTO YOUR LIFE!

intenties voor deze dag

BREATHE INTO SUMMER! IS EEN WORKSHOP VAN 4 uuR

wat TE VERWACHTEN VAN BREATHE INTO SUMMER!

1

VOORBEREIDINg

We sturen je na jouw aanmelding een week voor de workshop een korte suggestie ter voorbereiding, zodat de workshop al begint voordat we elkaar zien in Schoorl.

2

WORKSHOP

Vrijdag 21 juni ontmoeten we elkaar in de luxe Barn van Avalon tussen 10.00 en 14.00 uur. Tijdens de workshop verdiepen we ons in de energie van de zomer en doen we  transformerend ademwerk.

3

integratie

Na de workshop ontvang je onze tips om alles wat je deze dag hebt ervaren verder te integreren deze zomer.BEGELEIDINg door:

HERMELIJN VAN DER MEIJDEN

& SIMONE HEIJHOFF

MAGISCH, DIEP & GRAPPIG DUO

 

Hermelijn van der Meijden

Is schrijfster van onder andere ‘9 geheimen van de vrouw’ (2022) en ‘Droomvrouw’ (2016). Ze begeleidt al jaren mensen in readings, energie en lichaamswerk en organiseert speciale nieuwe maan sessies die in het teken staan van creatiekracht. Met Nieuwetijdskind biedt ze bijzondere online energetische ervaringen zoals ‘De Leeuwenpoort’ en ‘De Egypte Downloads’.

Simone Heijhoff

Werkt 10+ jaar als trainer/ coach in mindfulness, emotionele intelligentie en persoonlijk leiderschap. Adem en energie- en lichaamswerk zijn hier integraal onderdeel van. Simone biedt individuele en groepsprogramma’s voor particulieren en bedrijven zoals ‘Awake & Alive’, “Own Your Story’ & ‘Search Inside Yourself’.

 

JE GROOTSTE POTENTIEEL IS DE BLAUWDRUK VAN JE ZIEL DIEP VANBINNEN. OM HET TE REALISEREN HEB JE ALLEEN JE EIGEN BEWUSTZIJN NODIG. DAT DOORDRINGT, HEELT EN ACTIVEERT JOUW UNIEKE, ENERGETISCHE OPMAAK. JE ADEM IS DAARBIJ EEN KRACHTIG INSTRUMENT.

locatie: landgoed avalon in schoorl

Op vrijdag 21 maart verwelkomen we je graag in de luxe Barn op het prachtige landgoed van Avalon in Schoorl.

De luxe Barn is de nieuwste ruimte. Super modern, warm en knus & van alle gemakken voorzien. Matten of matrassen en dekens zijn aanwezig. We verzorgen je met water, thee en lekkere snacks.

We starten om 10.00 uur. Het is fijn als je om 09.45 uur aanwezig bent. De workshop duurt tot 14.00 uur. Als je wilt kun hierna nog heerlijk het bos in of naar de zee rijden voor een middag in de natuur.

LANDGOED AVALON
Houtjeslaan 53
1871 VC Schoorl

OM JOUW WARE POTENTIEEL TE KUNNEN LEVEN IS JOUW BEWUSTZIJN HET ALLERBELANGRIJKST. WANNEER JE FYSIEK, MENTAAL, EMOTIONEEL & SPIRITUEEL STEEDS MEER IN BALANS KOMT, VERSTERKT HET CONTACT MET JOUW INNER TEACHER EN KUN JE BETER BIJ JE EIGEN WIJSHEID. ADEM EN ENERGIEWERK VERSTERKEN DEZE VERBINDING ENORM

BREATHE INTO SUMMER!
Is WEL VOOR JOU ALS JE

BREATHE INTO SUMMER!
IS niet VOOR JOU ALS je

WIL JIJ DEZE heerlijke SUMMER boost
OM JEZELF LEKKER OP SCHERP TE ZETTEN?

Boek dan snel jouw plekje
vol = vol

BREATHE INTO SUMMER!

- Workshop meT ENERGIEWERK & ADEMSESSIE -
ACTIVEER JEZELF EN STRAAL DEZE ZOMER
125
111-
 • Workshop in de luxe Barn van Avalon

  Met energiewerk, ademsessie & integratie

  Totaal 4 uur
 • Vrijdag 21 maart 2024

  10.00 - 14.00 uur (09.45 aanwezig)
 • Landgoed Avalon in Schoorl

  Houtjeslaan 53
 • Inclusief btw

  Inclusief water, thee & lekkere snacks

 •  

FAQ

Nee, je hoeft niet al bekend te zijn met energie en ademwerk. Belangrijk is dat je ervoor open staat om te ervaren wat voor voorbij de mind gaat, in je eigen tempo. We zorgen voor een veilige ruimte voor iedereen.

Hermelijn en Simone zijn allebei opgeleid in de verbonden adem opleiding van Adem & Stem. We zullen de verbonden ademhalingsmethode toepassen en dit aanvullen met een schat aan kennis en ervaring van ons beiden.

Zo heeft Hermelijn 5 jaar intensieve training gevolgd bij de Barbara Brennan School of Healing en een reading opleiding gedaan. Simone doet al ruim 10 jaar verschillende bewustzijnsopleidingen en energiewerk en geeft sinds 2015 ook Wim Hof Methode ademsessies. Daarnaast hebben beide dames heel veel andere opleidingen, trainingen en cursussen gedaan en studeren zij al jaren bij verschillende sjamanen, healers, energiewerkers en leraren. Het is eigenlijk gewoon teveel om op te noemen.

Wat we doen is een combinatie van alles. De kracht van ons werk en ons energieveld zit met name in het voorleven wat mogelijk is door zelf diep naar binnen te gaan, daar onze schaduw te ontmoeten en te transformeren in licht en liefde. Dat is voelbaar.

Stuur alsjeblieft een e-mail naar simone@awake-agency.com
Ik beantwoord je vragen graag.

JA! We geven ieder seizoen samen een workshop. Je kunt deze herfst en winter nieuwe sessies verwachten. Je vindt de informatie hierover op www.awake-agency.com onder events. Deze sessies zijn ook op Landgoed Avalon.

We ontmoeten je heel graag! 

Als je een bericht stuurt naar simone@awake-agency.com zal ik jou zo snel mogelijk een bericht terug sturen.

IK BEN ERBIJ op 21/06/24!