AWAKE 1-on-1
'vip program'

persoonlijke samenwerking met simone

ik werk met ambitieuze mensen
Die hun WARE POTENTIEEL WILLEN LEVEN

Jij wilt jezelf verder ontwikkelen. Maar hoe?

Als bijna 10 jaar inspireer ik mensen om meer van hun ware potentieel te leven en voor hun volle JA! te gaan. Uiteindelijk gaat dit over het leren ownen van jouw eigen levensverhaal en alles wat hier bijhoort. Het afstemmen op jouw ziel en talenten. Het belichamen van de wijsheid die je al hebt. En het kiezen voor oprechte verbinding vanuit jouw authentieke, liefdevolle hart.

Zo klinkt het heel simpel, en dat is het ook. Het betekent alleen niet dat het ook altijd gemakkelijk is. Daarom is het fijn om dit een tijdje samen te doen met iemand die je vertrouwt en die er voor je is.

Met mij samenwerken betekent dat we de diepte in gaan. Misschien weet je al duidelijk waar je aan wilt werken, en anders is er iets dat je wilt onderzoeken.

GA JIJ DIT VIP PROGRAMMA AAN?

Awake Leaders - Simone Heijhoff-0728

owning your story can be hard, but not nearly as difficult as
spending our lives running from it

IK HELP JE OM THUIS TE KOMEN BIJ JEZELF

vaak zit je jezelf het meest in de weg...

Worstel je nog met dingen uit het verleden, is er iets dat je nog dwars zit, heb je angst om te falen of angst voor succes, negatieve gedachten, belemmerende overtuigingen, intense of vastzittende emoties, saboterende patronen, ongezonde gewoontes, zit er iets vast uit je voorouder geschiedenis, ga je door een enorme transitie; vanuit een groot verlies of een grote verandering. Of is er ets anders waarmee je jezelf kleiner houdt dan je bent. En dat is zonde!

Omdat we niet van pijn houden, bewegen we er vaak niet naartoe, terwijl daar juist het goud zit; de inzichten en de veranderingen. De bewuste keuze voor jezelf en het leven.

Ben jij klaar om verder te onderzoeken hoe jij meer van je ware potentieel kunt leven? Ik help je graag om je eigen weg te vinden.
Boek jouw call om te bespreken wat ik voor jou kan doen. 

You either walk inside your story and own it
or you stand outside your story
and hustle for your worthiness

wat mensen over hun samenwerking met mij zeggen

Susanne

Susanne van Santen

EY
Manager Strategy Finance & Control

MOTIVATIE

”Ik was opzoek naar een leiderschapsstijl die helemaal bij mij past en naar een manier om zakelijk en privé in balans te blijven.”

NA VIP PROGRAMMA

“Ik leid nu vanuit mijn persoonlijke drijfveren en talenten. Er is veel meer rust, aandacht en focus voor wat ik het meest belangrijk vind.”

Kimberley Chan

Kimberley Chan

DSM
Manager Strategy Finance & Control

Motivatie

”Ik zat met vragen over mijn werk en privéleven waar ik mezelf de tijd en investering voor gunde om onder begeleiding mee aan de slag te gaan. Een vriendin van mij, had een hele goede ervaring met Simone gehad en voelde zich echt geholpen. Zij raadde mij haar aan.”

NA VIP PROGRAMMA

“Simone is een hele moderne, spirituele gids. De stijl waarop zij moeilijke concepten, op hele begrijpbare wijze kan uitleggen, heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Ze heeft me ‘stof tot nadenken’ en relevante adviezen gegeven, waardoor ik meer kan leven op een manier zoals ik dat graag wil”

Björn

Björn van Coevorden

SCHNEIDER ELECTRIC
Sales & Marketing Expert

BIJ DE START

“Ik had te weinig rust in mijn lichaam en vaak was ik ook te druk in mijn hoofd. Ik had last van stress en moeite om in slaap te komen.”

NA AWAKE & ALIVE

“Gelijk al in de eerste les heb ik ervaren hoe makkelijk het kan zijn om tot rust te komen en anders met gedachten en stress om te gaan.”

Ik heb interesse in DIT

1-on-1 VIP PROGRAMMA