"Experience is knowledge, all the rest is just information"

OVER AWAKE

Awake is een inner growth agency. Wij inspireren mensen om steeds meer in hun ware potentieel te stappen om een force for good te zijn. Een volle JA! tegen het leven klinkt makkelijker dan het is. Omdat we onszelf vaak in de weg zitten is de innerlijke reis heel belangrijk. Awake gelooft in verandering van binnenuit. Om vanuit ware essentie, verantwoordelijkheid te nemen voor onszelf en het collectief.

Onze programma's zijn zowel voor particulieren als de zakelijke markt. Wij zijn gericht op de synergie tussen het fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspect. De grootste kracht zit in het verhogen van het bewustzijn en bewustere keuzes maken. Door afstemming, gronding en verbinding komt er steeds meer verwondering, magie en daadkracht in het dagelijkse leven, zowel persoonlijk als professioneel.

DIT IS WAAr awake voor STAAt

1

Real connection

Spirituality
Wisdom
Depth
Harmony
Vulnerability

2

Zest for life

Wonder
Playfulness
Adventure
Curiosity
Creativity

3

Dare to lead

Truth
Vision
Courage
Leadership
Results

I'll show you how

OVER SIMONE HEIJHOFF

Founder van awake

Mijn persoonlijke verhaal is rauw, echt en heel mooi. De kern hiervan is dat mijn ouders en één van mijn jongere broers struggles hadden, die hebben geleid tot hun 'nee' tegen het leven. Terwijl het met mij voor de buitenwereld goed leek te gaan, had ik bijna ondraaglijke gevoelens van onwaardigheid, onzekerheid en angsten. Samen met de innerlijke schaamte voor mijn levensverhaal was dit jarenlang verlammend.

Door mijn ervaringen is een groot vuur in mij wakker geworden om mijn ware potentieel te leven. Ik wil echt JA! zeggen. Reizen brachten me naar verschillende leraren. De essentie van yoga en meditatie leerde ik in India. In San Francisco behaalde ik certificering in een bij Google ontwikkeld emotionele intelligentie programma. In mijn geboorteplaats, Amsterdam leerde ik, voordat hij wereldberoemd werd, bij Wim Hof.

Ik ben op een persoonlijke reis die nooit af zal zijn, en heb een hele unieke combinatie van levenservaring, kennis en wijsheid. Ik verdiep mij steeds verder in onder andere verschillende vormen van energie-, lichaams- & ademwerk, tantra en sjamanisme. Tegelijkertijd ook in persoonlijk leiderschap en professionele ontwikkeling zoals concrete bedrijfsvoering, organisatiecultuur en ondernemerschap.

Er is voor mij niets leukers dan mensen, teams en organisaties te inspireren om steeds meer in hun ware potentieel te stappen en een force for good te zijn! Dit doe ik alleen (ondersteund door mijn team) of met professionals uit mijn internationale netwerk. Ik ga graag met je in gesprek over wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Let's connect!