INCOMPANY

Mag ik bijdragen aan het ontpoppen van jullie ware potentieel?

Door mijn zakelijke achtergrond weet ik moderne onderwerpen goed over te brengen binnen bedrijven. Ik had commerciële, strategische en leidinggevende rollen en werk nu bijna 10 jaar met ambitieuze mensen, ondernemers, teams en organisaties.

Ik werk alleen of samen met professionals uit mijn internationale netwerk. Hieronder staat inspiratie, maar boek vooral een call in, dan bespreken we wat we voor elkaar kunnen doen.

AaNBOD

Training
& transform

Al ruim 8 jaar geef ik de training 'Search Inside Yourself', deze emotionele intelligentie/ leiderschapstraining werd ontwikkeld en getest bij Google. Dit programma is internationaal al jaren heel succesvol. De basis van deze training is mindfulness. De wetenschappelijke onderbouwing geeft voor het bedrijfsleven een heel fijn fundament. Vanuit het bedrijf waar ik gecertificeerd ben (SIY Global) geef ik ook de aansluitende trainingen 'Adaptive Resilience' & 'Effective Teaming'.

Ik ben gecertificeerd in Genos EQ Assessments. Op basis van meetbare resultaten ontwerp ik ontwikkel programma's.

Ik geef je graag alle informatie hierover, neem je contact op?

Inspire
& Coach

Als spreker voor een groep staan en mensen inspireren vind ik echt super leuk. Ik hou ervan met mijn eigenzinnigheid en creativiteit te zorgen dat mijn boodschap en interactieve sessie aansluit bij het publiek.

Als coach ben ik super intuïtief en helder en kan mijn cliënten goed helpen om precies te duiden waar het niet stroomt en waarom niet of om emoties duidelijk onder woorden te brengen. Ik weet mensen te inspireren om bewuster de juiste keuzes te maken, zodat ze weer lekker in de flow komen en vaker echt kunnen genieten.

SPECIAL SESSIONS
& CUSTOM MADE

Omdat ik gefascineerd ben door de synergie tussen fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, ben ik al jaren bezig met allerlei opleidingen en verdieping. Daarom geef ik speciale sessies, die veelal op het lichaam en energie gericht zijn. Denk aan de Wim Hof Methode, Verbonden Adem sessies en Life Force NRGY sessies.

Intensievere samenwerkingen vind ik ook te gek! Ik ben graag betrokken en van concrete waarde, bij specifieke projecten die gericht zijn op het ware potentieel van mensen en projecten ontsluiten om een force for good te zijn.

WAT MENSEN OVER HUN SAMENWERKING MET MIJ ZEGGEN

Ontwerp zonder titel

Alessandra Raimoldi

SONY EUROPE
Senior Manager Learning & Development

incompany training

”Wij hebben Search Inside Yourself als programma ingezet om onze medewerkers te faciliteren hun (persoonlijke) leiderschap te ontwikkelen. In een drukke wereld is het belangrijk om te leren goed met stress om te gaan en voor je eigen welzijn en toekomst te zorgen. En ook te leren hoe je goed met elkaar samenwerkt en resultaten bereikt die voldoening geven.”

NA SIY

“Simone was meer dan een trainster, ze nam als een schijnend licht de groep mee in een fantastische reis. Ze heeft een hele professionele en tegelijkertijd enorm menselijke houding, we zijn heel dankbaar te hebben mogen leren van haar ervaringen. SIY is echt voor het meerendeel van de deelnemers een levens veranderend moment geweest.”

Dana-Ahmed-300x300

Dana Ahmed

SCHLUMBERGER
Global Facilities Business Analyst

incompany
online training

Adaptieve Veerkracht is de mogelijkheid om je in het leven aan te passen, te herstellen en bijzondere resultaten te behalen. Dit programma hebben wij met de intentie aangeboden om onze medewerkers te helpen om positieve mentale gewoonten en gedrag te creëren. Door oefeningen aan te bieden die we in ons dagelijks leven kunnen implementeren, zodat we een veerkrachtige werkcultuur binnen onze organisatie promoten, opbouwen en ondersteunen.”

NA ONLINE TRAINING ADAPTIVE RESILIENCE

” Simone heeft deze training FANTASTISCH gefaciliteerd en de positieve boodschap overgebracht. De feedback over de training die ik van alle deelnemers heb ontvangen was enorm positief. Ik ben erg tevreden over de training en ik heb nu al meerdere aanvragen ontvangen om op hele korte termijn nog een training te organiseren. Ik wil Simone heel erg bedanken voor haar genomen tijd om deze gave Adaptieve Veerkracht training te geven. Ik heb alle mooie en helpende tips ter harte genomen om mijn mentale gezondheid nu beter te kunnen managen.”

Anete

Anete Kabun

PVH
Learning & Development

INCOMPANY TRAINING

“Binnen PVH hebben wij nu 1.000+ mensen getraind in Search Inside Yourself, Adaptive Resilience & Effective Teaming.”

programma ervaring

“We krijgen echt heel veel positieve reacties. Deelnemers noemen deze programma’s een groot kado, zowel zakelijk als privé.”

“De deelnemers van onze jaarlijkse, internationale IR conferentie in Londen waren gevarieerd in kennis en ervaring. Simone communiceert heel fijn en duidelijk. Ik was vooral echt onder de indruk van hoe zij de aandacht van ons gemixte publiek vasthield tijdens haar keynote over moeilijke gesprekken.

Thomas Wheeler

IR GLOBAL
Founder

Door de mindfulness training werkt ons management team veel bewuster en effectiever samen. De professionele begeleiding van Simone heeft inzichten gebracht en begrip gegeven over het versterken van aandacht, communicatie en samenwerkingen. We zijn een nog sterker team geworden.”

Nynke Offringa

MÖVENPICK HOTELS
Human Resource Manager Benelux

”Simone’s keynote heeft de deelnemers van ons event veel over zelfbewustzijn en emotionele intelligentie geleerd. Ze is een geweldige spreekster met veel humor en wist de focus van het publiek heel goed vast te houden. We hebben ontzettend fijn met haar samengewerkt.”

Nadine Kindler-Ratke

LIGANOVA GMBH
Key Account Manager

“Simone heeft een zeer waardevolle training gegeven over bewust leiderschap. Onze leidinggevenden hebben zowel zakelijk als persoonlijk nieuwe handvaten om bewust te luisteren, contact te maken en gehoord te worden. Ze zijn geïnspireerd op zelfbewustzijn en emotionele intelligentie.
Dank je wel Simone!”

Lynn de Veen

CBRE BV
Business Partner/ People

“In deze tijd van nieuwe, hybride werk-modellen zijn betrokkenheid en vertrouwen belangrijker dan ooit om als team efficient met elkaar te kunnen samen werken. Simone’s krachtige aanpak is een huwelijk van sterke modellen en het verhogen van aandacht. Dit werkt enorm goed en heeft echt groot verschil gemaakt voor het team!

Hannes Leukhardt

PVH
VP Group Business Development

”De online series ‘Three Strategies for a Strong Mind’. zijn enorm goed ontvangen. Het was informatief en interactief. Simone heeft de stille kracht om mensen op hun gemak te stellen en tegelijkertijd helemaal mee te nemen. Deelnemers zeggen nu praktische tools te hebben die zij in de praktijk kunnen brengen en hier voordelen van ondervinden.”

Aimee Swartz

EXACT
Learning & Development

LET'S CONNECT!

BoeK HIER JOUW gratis zoom caLl