Search inside yourself

EQ TRAINING & RETREAT

02 & 03 november 2023 (do/vrij)

BIJ GOOGLE ontworpen en getest PROGRAMMA
– ONTWIKKEL ZOWEL ZAKELIJK ALS PRIVé JE WARE POTENTIEEL –

EMOTIONELE INTELLIGENTIE & LEIDERSCHAP VANUIT MINDFULNESS & WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

Search Inside Yourself leert je essentiële, praktische technieken die je direct in je werk en privé kunt inzetten.

Maak jezelf toekomstklaar, door te leren om: 
– Balans te vinden in een altijd veranderende wereld
– Jezelf en anderen bewust en effectief te leiden
– Beter met stress om te gaan en efficiënter te werken
– Meer menselijkheid in je werk te brengen
– Communicatie en samenwerkingen te verbeteren
– Empathie en compassie te ontwikkelen
– Te handelen op basis van collectief welzijn

Tijdens SIY doe je individuele, duo en groepsoefeningen. Je traint onder andere je aandacht, veerkracht en communicatie. Samen duiken we dieper in hoe je emoties kunt reguleren en hoe menselijke vaardigheden  jouw leiderschap en resultaten verbeteren.

Search Inside Yourself zorgt voor helderheid, kalmte en waardevolle inzichten, waar je mee verder kunt.

maximaal 10 DEELNEMERS

SCHRIJF JE dus SNEL IN!

Until you make the unconscious conscious,
it will direct your life and you wiLL CALL IT FATE

2-daagse training
SEARCH INSIDE YOURSELf

Knowing yourself is the beginning of all wisdom

SIY LEERT JE OM JEZELF GOED TE managen

JEzelf goed managen is ÉÉn van de moeilijkste dingen om te leren ...

Ondanks mooie, pure intenties, worden we soms geleefd door alles wat moet en urgent is. Het is makkelijk om verstrikt te raken in alle rollen die je hebt en de verbinding met je krachtige essentie en eigen leiderschap steeds weer te verliezen.

In deze training, met maximaal 10 mensen, kijken we naar de uitdagingen, maar ook naar kansen en mogelijkheden, zodat we bewustere keuzes kunnen maken, voor succes en voldoening.

SIY start met 2 interactieve, ervaringsgerichte dagen. Gevolgd door een online programma van 4 weken, om je te helpen wat je hebt geleerd, echt te integreren. We sluiten online af met een webinar, waarin je tips krijgt voor duurzaamheid.

Met dit programma geeft je jezelf echt de tijd en ruimte die nodig is om weer helemaal in je eigen kracht te staan, zodat je leiderschap van binnenuit komt.

SEARCHING INWARD. LEADING OUTWARD.

SIY is een interactief programma voor professionalS, leiders en ondernemers

& is OOK heel interessant voor consultants, trainers & therapeuten

1

VOOR SIY

PRE-SURVEY

Voor het programma vul je een survey in om het startpunt te bepalen.

2

SIY DAG 1

ZELF-BEWUSTZIJn &
ZELF-MANAGEMENT

Deze eerste dag leggen we een mooi fundament vanuit mindfulness, zelf-bewustzijn en zelf-management. Je krijgt hele praktische oefeningen.

3

SIY DAG 2

MOTIVATIe, empathie & leiderschap

Op dag twee onderzoek je jouw intrinsieke motivatie, empathie, compassie en leiderschap. En breng je alles helder voor zelf bij elkaar.

4

online challenge

28-daagse integratie

In deze periode wordt je, met leuke, korte en concrete oefeningen, geholpen wat je geleerd hebt te integreren in jouw dagelijkse leven.

5

ONLINE WEBINAR

AFSLUITING SIY

We komen nog een keer online bij elkaar en sluiten deze training samen af. Je krijgt tips voor duurzaamheid en verdere ontwikkeling.

6

NA SIY

POST-SURVEY

Na SIY volgt een survey om het eindresultaat te meten.

GEDETAILLEERDE program guide

Download hier de gedetailleerde program guide (in het Engels).
Hierin staat ook hoe je Search Inside Yourself binnen jouw organisatie kunt brengen. Je leest onder andere:

 • Een voorbeeld agenda van het programma
 • Overzicht van de inhoud
 • Programma structuur
 • Methoden
 • Pre/post survey resultaten

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis program guide. 

Door de program guide aan te vragen, ontvang je vanaf dan ook regelmatig mijn inspiratie per e-mail. Je kunt je daar ieder moment weer voor afmelden.

MENSEN & organisatiES die sIY AL hebben ervaren

MarkdeWeerd

Mark de Weerd

RABOBANK
Leader of Change

MOTIVATIE

”Dit programma moet eigenlijk door iedereen gevolgd worden die opzoek is naar manieren om meer balans in zijn of haar leven te brengen. Of die op andere manieren uitdagingen tegenkomt in leiderschap.”

NA SIY

“SIY heeft mij fantastische tools gegeven, die ik in mijn werk en privé gebruik. Deze training zorgt voor een mindset die veerkrachtig maakt in veel situaties en levensfases. Simone communiceert heel prettig en duidelijk en neemt je op een hele toegankelijke manier, stap voor stap mee.” 

Ontwerp zonder titel

Alessandra Raimoldi

SONY EUROPE
Senior Manager
Learning & Development

MOTIVATIE

”Wij hebben SIY als programma ingezet om onze medewerkers te faciliteren hun (persoonlijke) leiderschap te ontwikkelen. In een drukke wereld is het belangrijk om te leren goed met stress om te gaan en voor je eigen welzijn en toekomst te zorgen. En ook te leren hoe je goed met elkaar samenwerkt en resultaten bereikt die voldoening geven.”

NA SIY

“Simone was meer dan een trainster, ze nam als een schijnend licht de groep mee in een fantastische reis. Ze heeft een hele professionele en tegelijkertijd enorm menselijke houding, we zijn heel dankbaar te hebben mogen leren van haar ervaringen. SIY is echt voor het meerendeel van de deelnemers een levens veranderend moment geweest.”

Eefke

Eefke van den Tillaar

TATA STEEL
Change Manager

MOTIVATIE

”Ik ben altijd bezig met persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik ben al langer geïnteresseerd in mindfulness en de invloed van emoties op ons gedrag. Ik was benieuwd naar dit programma, omdat het binnen Google is ontwikkeld en ik meer wilde leren over hoe je dit in een zakelijke setting goed kunt inzetten.”

NA SIY

De Search Inside Yourself leiderschapstraining biedt hele waardevolle, praktische manieren om vanuit mindfulness je leiderschap te ontwikkelen. De oefeningen die je leert, helpen je om van binnenuit te werken. Simone heeft het vermogen om je mindfulness te laten ervaren op een hele fijne, toegankelijke en inspirerende manier.

SimonE HEIJHOFF

Search Inside Yourself kwam op een hele bijzondere manier in mijn leven. Ik ben sinds 2008 al bezig met mindfulness en meditatie en zocht naar manieren om dit naar het bedrijfsleven te brengen, zonder zweverig gevonden te worden. Op een gegeven moment kwam ik in aanraking met het SIY boek en vlak daarna ontmoette ik opeens een aantal mensen die verbonden waren aan de organisatie in Californië.

Ik voelde aan alles dat het de bedoeling was, en werd toegelaten tot de opleiding in San Francisco. Vanaf 2014 vloog ik een jaar lang heen en weer om me helemaal te verdiepen in deze training en sindsdien heb ik dit programma al in veel internationale bedrijven en steden gefaciliteerd. 

Door SIY zijn mindfulness, emotionele intelligentie en menselijk leiderschap op een hele concrete manier toegankelijk. De vele praktische oefeningen maken zakelijk en privé, echt verschil.

Dit programma is voor professionals, leiders en ondernemers.
Je leert vooral om:
– Bewust de juiste keuzes voor jezelf te maken
– Relaties en samenwerkingen te versterken
– Je leiderschap van binnenuit te laten komen

“SIY IS EEN DIEPGAANDE TRAINING DIE VERRASSEND LICHT EN MET HUMOR WORDT GEBRACHT. HET MAAKT EEUWENOUDE OEFENINGEN HEEL PRAKTISCH INZETBAAR IN EEN MODERN EN HECTISCH LEVEN, WAARDOOR (PERSOONLIJK) LEIDERSCHAP VEEL EFFECTIEVER WORDT "

SIY IS WEL VOOR JOU ALS JE

SIY IS niet VOOR JOU ALS je

Feedback van 10,000+ SIY deelnemers
in meer dan 20 landen,
laat sterke en positieve resultaten zien:

Voelt zich na het programma
beter in staat stress te verminderen
(vs. 44% voor de training)
0 %
Rapporteert meer veerkracht te hebben
na een emotioneel uitdagende situatie
(vs. 43% voor het programma)
0 %
Merkt een vermogen tot meer focus
en terugkeren naar het huidige moment
(vs. 48% voor het programma)
0 %
0%

Na dit programma wereldwijd aan meer dan 100,000 mensen gefaciliteerd te hebben, is Search Inside Yourself heel trots dat 93% van de deelnemers aan de surveys ons programma zou aanraden aan anderen

de hoorne boeg

Deze 2-daagse Search Inside Yourself Training & Retreat, vindt plaats bij 'De Hoorneboeg'. Een prachtige buitenplaats voor inspiratie. Lekker centraal in Nederland, midden in het bos, en aan de rand van de Hilversumse heide. Hier verbinden we met onszelf, elkaar en de natuur.

Je slaapt op 1 van de bijzondere plekken op het terrein. Op de website kun je meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden. We hebben kamers in optie staan zullen jou op een specifieke kamer indelen wanneer jouw boeking definitief is.

Alle heerlijke maaltijden worden verzorgd door restaurant 'De Tuinman', waar groente altijd de hoofdrol speelt, en onze zintuigen volop worden geprikkeld.

“We hebben nu 600+ PVH deelnemers deze training laten volgen en we krijgen echt heel veel positieve reacties van onze medewerkers. Velen noemen dit programma een cadeau. Simone is altijd enorm positief, bezig met het verbeteren van processen en heeft frisse ideeën om tot de beste resultaten te komen. We hebben samen het Search Inside Yourself programma uitgerold binnen onze organisatie op een manier die past in onze cultuur.”

Anete kabun

PVH
Learning & Developement

“Ik heb deze training gevolgd, omdat ik opzoek was naar manieren om mezelf te ontwikkelen. Search Inside Yourself heeft mij heel veel duidelijkheid en inzichten gegeven over hoe ikzelf mijn rust kan bewaren, hoeveel uitdaging er ook is. Ik begrijp nu beter hoe ikzelf en ook anderen in mijn privé en werkomgeving beïnvloed worden door bewuste en onbewuste emoties. Ik heb meer balans en merk dat ik  effectiever en efficiënter samenwerk met anderen.”

Bianca Lubbers

Ministerie van BZK
Senior Projectleider

“Ik ken Simone al een tijdje en had door eerdere ervaringen en haar belichaming interesse in SIY. Ook sprak deze training mij aan, omdat deze bij Google is ontwikkeld. Dit programma is mij heel erg goed bevallen. Simone is heel erg in tune met iedereen. Ze zorgde voor een veilige setting waardoor er veel openheid was en we veel van elkaar konden leren. Ik heb een paar diepe inzichten gekregen en heb voor mezelf echt weer goed helder waar mijn prioriteiten liggen.” 

Viona Terleth

Happy Millenials
Co-Founder

SEARCH INSIDE YOURSELF IS VOOR Professionals, leiders,ondernemers, consultants, coaches en therapueten die vanuit hun kern succesvol willen zijn

Keer op keer wordt dit programma een kado genoemd. En dat is het ook echt. De concrete en praktische tools die je krijgt zijn echt zowel zakelijk als privé direct te gebruiken en maken een groot verschil. Deze training is een soort retreat, waarbij je de tijd en ruimte neemt om echt weer even te verbinden met je eigen krachtige basis en essentie.

Door je aandacht te trainen met mindfulness en meditatie, en door te leren hoe je jouw emoties beter kunt reguleren, verbeter je jouw (persoonlijke) leiderschap. Ben jij er klaar voor om dit mooie avontuur aan te gaan in een groep van maximaal 10 deelnemers?

Voel jij De YES! ?

NEEM DAN NU GELIJK ACTIE

ZODAT JE VERZEKERD BENT VAN DEELNAME

-MAXIMAAL 10 DEELNEMERS!-

SEARCH INSIDE YOURSELF

BIJ GOOGLE ONTWIKKELD LEIDERSCHAPSPROGRAMMA

- STAP ZAKELIJK en PRIVé IN JE WARE POTENTIEEL -
1.197
-
 • 2-Daagse training op fijne locatie in de natuur

  inclusief 2 x lunch en 1 x diner

  inclusief 1 overnachting

  ex btw
 • 28-Daagse online challenge direct na de training
 • Afsluitend online webinar

FAQ

Professionals, leiders en ondernemers doen om uiteenlopende redenen mee aan Search Inside Yourself, waaronder persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vaak ook willen mensen het programma eerst zelf ervaren, voordat de training binnen hun eigen bedrijf wordt aangeboden. 

Consultants, coaches en therapeuten doen ook vaak mee aan SIY om te leren hoe ze de principes van mindfulness, emotionele intelligentie en leiderschap op deze moderne manier in hun werk en aanbod kunnen brengen.

Qua ervaring doen er bijna altijd mensen mee die nieuwsgierig zijn naar mindfulness en nog aan het begin staan en mensen die hier al jarenlang mee bezig zijn. Onze ervaring is dat de verscheidenheid hierin juist zorgt voor verdiepende inzichten voor iedereen. De hele praktische en concrete oefeningen zijn vaak heel verfrissend.

Search Inside Yourself is een hele interactieve en ervaringsgerichte, tweedaagse training. Gevolgd door een online challenge van vier weken met aanbevolen oefeningen om wat je geleerd hebt te helpen integreren, zodat het duurzaam beklijft en echt voor verandering zorgt. Het gaat om zelfbewust leren en groeien van binnenuit, waardoor je echt verschil gaat merken.

SIY kent veel mindfulness oefeningen die erop gericht zijn je aandacht te ontwikkelen om meer bewust aanwezig te kunnen zijn. Hierdoor ontstaat een hoger zelfbewustzijn waardoor je meer inzicht en begrip krijgt voor je eigen gedachten, emoties en gewoonte patronen. Vanuit zelfbewustzijn gaan we dieper in op zelfmanagement (het met vaardigheid managen van je eigen impulsen en reacties), motivatie (het op elkaar afstemmen van je waarden en werkzaamheden), empathie (het begrijpen van de gevoelens en ervaringen van anderen) en leiderschap (eigen invloed en compassie).

Neem graag contact met ons op wanneer je een brochure van het programma wilt ontvangen, om nog meer te leren over de inhoud.

 • Geef je deelname over aan een andere deelnemer:
  Je kunt jouw ticket altijd overgeven aan een andere deelnemer. Neem in dit geval contact met ons op en deel de gegevens van de persoon die in jouw plaats komt.

 • Gedeeltelijke refund:
  Je hebt op onderstaande manieren recht op een gedeeltelijke refund:
  85% tot 1 maand voor de startdatum van de training. We berekenen 15% administratiekosten.
  50% tussen 1 maand en 2 weken voor de startdatum van de training.
  Niet annuleerbare locatie kosten voor de retreat worden wel doorbelast.

  Vanaf 2 weken voor de trainingsdatum ontvang je geen refund. In sommige gevallen kun je de training wel alsnog op een later moment volgen, dit wordt per situatie besloten.

 • Niet geldig voor toekomstige programma’s: 
  Je deelname is niet zomaar om te zetten naar toekomstige programma’s. Dit zal alleen in uitzonderlijke gevallen bespreekbaar zijn en wordt per situatie besloten.

 • Noodgevallen: Awake Agency zal een deelname overzetting of een (gedeeltelijke) refund alleen in behandeling nemen, wanneer het verzoek hiervoor schriftelijk wordt ingediend voor akkoord. Iedere situatie wordt individueel beoordeeld en zal alleen in noodgevallen akkoord bevonden worden. We kunnen hierin om bewijs van details vragen

Awake Agency kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor het annuleren of verplaatsen van de training, wanneer het annuleren of verplaatsen veroorzaakt wordt door brand, overstroming, stakingen, civiele, gemeentelijke of militaire autoriteiten, natuurlijke krachten, terrorisme, oorlog, epidemieën, de beschikbaarheid van de locatie of andere onvoorziene oorzaken in deze lijn, die buiten onze macht en controle liggen, zonder dat wij tekort schieten. Wanneer zoiets aan de orde is kunnen wij deze training annuleren of verplaatsten zonder hiervoor verantwoordelijk gehouden te worden. We zijn in deze gevallen niet verantwoordelijk voor eventuele schade van welke aard dan ook, zoals kosten en verliezen die ontstaan door vervoerskosten, accommodatie kosten of financiële verliezen. Wij zullen schriftelijke aanvragen voor refunds of overzetting naar een andere deelnemer of datum, per situatie beoordelen.

Dit is zeker mogelijk, we hebben hier succesvol ervaring mee. SIY is in verschillende vormen, zowel in-person als live online aan te bieden. Neem contact op met:
Awake Agency
Simone Heijhoff
simone@awake-agency.com
+31 (0)6 50 628 664

We hebben de intentie om dit programma minimaal 2 keer per jaar op open inschrijving aan te bieden. De training wordt dan of in het Nederlands of in het Engels gegeven. De ene keer voor een intieme groep van 10 personen met 1 trainer, een andere keer voor een grotere groep, gefaciliteerd door 2 trainers. Kijk op de website onder events voor alle geplande programma’s.

Wil je als eerste geïnformeerd worden over de nieuwe editie van Search Inside Yourself? Meld je hier aan voor de wachtlijst.

We beantwoorden jouw vragen natuurlijk graag. Als je een bericht stuurt naar simone@awake-agency.com nemen we zo snel mogelijk contact op.

SEARCH INSIDE YOURSELF

02 & 03 november 2023