AWAKE Journey
'OWN YOUR STORY'

exclusief groepsprogramma Voor 40+ ERS

PROGRAMMA VOOR ambitieuze 40+er's
Die hun WARE POTENTIEEL WILLEN LEVEN
en een force for good willen zijn

Jij weet dat je nog echt iets te doen hebt in je leven…

Op de één of andere manier komt jouw ware potentieel er nog niet helemaal uit. Van binnen voel je dat er iets borrelt. Er klopt iets op je deur, dat je laat weten dat het tijd is om jouw volgende stap te maken. Je weet dat je graag tot volle bloei wilt komen en dat je positief wilt bijdragen. Je zou het fantastisch vinden om helemaal jezelf te zijn en juist daarmee die force for good te zijn, zodat je echt van waarde en betekenis bent.

Je hebt nog een stuk persoonlijke ontwikkeling door te maken, wat je ook professioneel gaat helpen. Je weet dat dit gaat om het omarmen van jouw levensverhaal, en alles wat daar bij hoort. Je voelt dat je nu, na je veertigste, klaar bent om verder de diepte in te gaan, omdat je vanuit zijns-kwaliteit in actie wilt komen.

Jij weet ook dat dit proces makkelijker en sneller zal gaan met de begeleiding van een professional en ervaringsdeskundige. En dat naast jouw individuele stuk, leren in een groep en samenwerking met gelijkgestemden jou gaat helpen. Waarschijnlijk is er een beetje moed voor nodig om bepaalde dingen aan te kijken, maar je weet ook dat jij het lef hebt en je vertrouwt erop dat het ook leuk en is om jezelf nog beter te leren kennen en jouw volgende stappen te maken.

STAP JIJ IN DEZE awake journey?

Awake Leaders - Simone Heijhoff-0728

You either walk inside your story and own it
or you stand outside your story
and hustle for your worthiness

stap vandaag nog in deze awake journey
& 'own your story'!

owning your story can be hard, but not nearly as difficult as
spending our lives running from it

IN DE AWAKE JOURNEY kom je echt thuis in jezelf

vaak zitten we onszelf het meeste in de weg. JE bent niet alleen...

Je eigen levensverhaal helemaal omarmen is één van de moeilijkste dingen die je ooit zult doen. Het is zo normaal om jezelf als mens op bepaalde manieren in de weg te zitten. En jezelf tegen te houden, te worstelen met oude pijnen, schaamte, onzekerheid of andere moeilijke en vaak onbewuste emoties.

Soms weten we niet eens meer precies hoe patronen en overtuigingen zijn ontstaan of zien we onze eigen blinde vlekken niet. We begrijpen niet waarom we ergens in vast blijven zitten of steeds tegen dezelfde dingen aanlopen. Of weten gewoon niet hoe we uit een bepaald patroon kunnen komen.

Wanneer je een veilige setting creëert om achterom te kijken, en iemand je zonder oordeel of verwachtingen een spiegel voor houdt, komt er helderheid en vallen puzzelstukjes op zijn plaats. Je gaat belangrijke ‘dots connecten’, waardoor je sneller en makkelijker vooruit kunt. Omdat je jezelf liefdevol het beste gunt.

‘own your story’ is een exclusief groepsprogramma voor ambitieuze 4o+ ER’s
Die hun ware potentieel willen leven en een force for good willen zijn

JE KUNT OP IEDERE MOMENT STARTEN
EN STAPT MINIMAAL 3 maanden in

In iedere module kijken we naar jouw hele levensverhaal en per seizoen krijgt een bepaalde fase/ thema's speciale aandacht

1

introductie

zoom call

Boek je zoom call in met Simone. Jullie onderzoeken samen of dit programma de juiste keuze is voor jou

2

module 'lente'

01 mrt- 31 mei

Deze tijd gaat over nieuw begin, dromen en projecten. We kijken ook naar jouw geboorte en leven als kind 

3

module 'zomer'

01 jun - 31 aug

Wat is zingeving en betekenis? En wat is er in jouw volwassen leven nodig om tot volle bloei te komen?

4

module 'herfst'

01 sept - 30 nov

Wat wil jij loslaten, afronden en integreren? Wat doe je nu om later met voldoening van je oude dag te genieten?

5

module 'winter'

01 dec - 28/29 feb

 Waar kom jij vandaan en welke invloed heeft dit op jou? Hoe zit het met jouw voorouders en familielijnen?

6

optioneel

Extra vip coaching

Per kwartaal krijg je drie 1-op-1 VIP sessies. Als je extra VIP coaching wilt kan dit indien beschikbaar tegen betaling

wat mensen over hun samenwerking met mij zeggen

Susanne

Susanne van Santen

EY
Manager Strategy Finance & Control

MOTIVATIE

”Ik was opzoek naar een leiderschapsstijl die helemaal bij mij past en naar een manier om zakelijk en privé in balans te blijven.”

NA VIP PROGRAMMA

“Ik leid nu vanuit mijn persoonlijke drijfveren en talenten. Er is veel meer rust, aandacht en focus voor wat ik het meest belangrijk vind.”

Kimberley Chan

Kimberley Chan

DSM
Manager Strategy Finance & Control

Motivatie

”Ik zat met vragen over mijn werk en privéleven waar ik mezelf de tijd en investering voor gunde om onder begeleiding mee aan de slag te gaan. Een vriendin van mij, had een hele goede ervaring met Simone gehad en voelde zich echt geholpen. Zij raadde mij haar aan.”

NA VIP PROGRAMMA

“Simone is een hele moderne, spirituele gids. De stijl waarop zij moeilijke concepten, op hele begrijpbare wijze kan uitleggen, heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Ze heeft me ‘stof tot nadenken’ en relevante adviezen gegeven, waardoor ik meer kan leven op een manier zoals ik dat graag wil”

Björn

Björn van Coevorden

SCHNEIDER ELECTRIC
Sales & Marketing Expert

BIJ DE START

“Ik had te weinig rust in mijn lichaam en vaak was ik ook te druk in mijn hoofd. Ik had last van stress en moeite om in slaap te komen.”

NA AWAKE & ALIVE

“Gelijk al in de eerste les heb ik ervaren hoe makkelijk het kan zijn om tot rust te komen en anders met gedachten en stress om te gaan.”

SimonE HEIJHOFF

Simone kent als geen ander de hoogte- en de diepte punten van het leven. Haar eigen levensverhaal omschrijft ze zelf als rauw, echt en heel mooi.

Ze groeide op in een onveilige thuissituatie en ontving als kind niet wat ze nodig had. Ze verloor haar moeder, vader en één van haar broers, omdat zij door hun struggles ‘nee’ zeiden tegen het leven. Dit had als effect op haar, dat zij jarenlang last had van schaamte, gebrek aan zelfwaarde en veel onzekerheid. Hierdoor heeft ze zichzelf flink gesaboteerd. 

Gelukkig ervaart ze ook van jongs af aan, een hele sterke spirituele connectie. Uiteindelijk ziet ze altijd weer de schoonheid van het leven. Wat er ook gebeurt, ze is vastbesloten om levensvreugde te ervaren en JA! te zeggen.

Ze leerde de kracht van vergeving, dankbaarheid en onvoorwaardelijke liefde. Juist door ook het donker in te gaan, intense emoties te doorvoelen en haar schaduwkanten te leren kennen. Simone voelt zich gezegend om door haar rijke levenservaring zichzelf ontwikkeld te hebben.

Deze vrouw heeft al honderden cliënten geholpen om hun eigen verhaal te ‘ownen’, waardoor zij steeds meer voor zichzelf leren kiezen en vrijheid voor zichzelf creëren. 

Simone houdt er echt van om nieuwe mensen te leren kennen en zal vol verwondering, vreugde en begrip samen met jou en de groep naar jouw unieke en prachtige verhaal kijken.

“IEMAND INSPIREREN EN SUPPORTEN OM ZIJN OF HAAR EIGEN VERHAAL HELEMAAL TE OWNEN IS ÉÉN VAN DE ALLERMOOISTE DINGEN OM TE DOEN. IK BEN DIEP DANKBAAR VOOR HET VERTROUWEN VAN MIJN CLIëNTEN WANNEER ZIJ HUN MEEST INTIEME DELEN VAN ZICHZELF MET MIJ EN DE GROEP DELEN EN VOOR DE LEVENSVREUGDE DIE UIT ONZE SAMENWERKING ONTSTAAT.

AWAKE JOURNEY 'own your story' IS WEL VOOR JOU als je

AWAKE journey 'OWN your story' IS niet VOOR JOU ALS je

“Simone was meer dan een trainster, ze nam als een schijnend licht de groep mee in een fantastische reis. Ze heeft een hele professionele en tegelijkertijd enorm menselijke houding. SIY is echt voor het merendeel van de deelnemers een levens veranderend moment geweest.”

Alessandra Raimoldi

SONY EUROPE
Senior Manager
Learning & Development

Door de mindfulness training werkt ons management team veel bewuster en effectiever samen. De professionele begeleiding van Simone heeft inzichten gebracht en begrip gegeven over het versterken van aandacht, communicatie en samenwerkingen. We zijn een nog sterker team geworden.

Nynke Offringa

MÖVENPICK HOTELS
Human Resource Manager Benelux

“Simone kijkt echt naar het individu en weet wat diegene echt nodig heeft. Haar intuïtie is bijzonder en ze is in staat om samen met jou de diepte in te gaan en de onderliggende issues te belichten. Ik kan oprecht zeggen dat alle 1 op 1 sessies in mijn traject iedere euro waard zijn geweest.”

Victoria Chong

Freedom Recruitment Services

Voel jij EEN VOLLE JA?

PAK NU JE KANs!

DE EERSTE MENSEN DIE instappen
krijgen een hele speciale OPENINGSACTIe

ALLEEN VOOR DE EERTSE EERSTE EARLY BUYERS

Awake Journey
OWN YOUR STORY

- EXCLUSIEF GROEPSPROGRAMMA-TRAJECTPRIJS PER KWARTAAL
2.500
  • 3 Maanden persoonlijke begeleiding van Simone
  • Inclusief 3 x 1-op-1 VIP coach sessies van 1,5 uur
  • Toegang tot een exclusieve 'like-minded' VIP Groep
  • 3 x Online Masterclass met de Exclusieve VIP Groep
  • 3 x Online Hotseat Coaching met de Exclusieve VIP Groep
  • Online Academy Programma's en andere materialen
  • 2-daags live in-person event waarin we samen de diepte in gaan
  •  

FAQ

Boek alsjeblieft jouw introductie zoom call in met Simone, je vindt de button hiervoor op deze pagina. Deze call is gratis en op deze manier kan Simone al jouw vragen beantwoorden en meer vertellen over het programma. Jullie onderzoeken samen of de Awake Journey de juiste keuze is voor jou. Na de call mag je het even rustig laten bezinken voordat je jouw beslissing maakt.

De beste manier is om echt een zoom call in te plannen. Er is een brochure over het programma in de maak. Wat wel belangrijk is om te weten, is dat dit geen in steen gegoten programma is wat we ‘afdraaien’. Simone werkt heel persoonlijk en houdt van diepgang. Ze tuned altijd in op de individuen en de groep, en stelt het programma bij als er iets anders nodig is dan gepland. Ze gelooft meer in ‘tailor-made’ en niet in ‘one size fits all’.

Deze Awake Journey in exclusieve VIP groepsvorm is een nieuw aanbod. Het idee is om de groep echt exclusief te houden, voor maximaal 10 personen. Simone zal op gevoel met jou persoonlijk bespreken of de groepssamenstelling past bij waar jij naar opzoek bent en wat jou dient. We vertrouwen erop dat met de juiste intentie, de juiste groep zich zal vormen om dit avontuur samen aan te gaan.

Simone vindt het fijn om zowel met vrouwen als met mannen te werken en gelooft er ook in dat we het met elkaar doen in het leven en juist heel veel van elkaar te leren hebben. Dit vraagt ook van ons dat we zowel de mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf onderzoeken en dat we open staan voor elkaar. We hopen dat er een mooie balans ontstaat tussen vrouwen en mannen, dit is ook onze intentie. Maar het kan ook  zijn dat we uiteindelijk met een groep van alleen vrouwen of alleen mannen starten. Wij zijn ook benieuwd naar wie zich gaat aanmelden en hoe de exclusieve VIP groep zich gaat vormen. En geef gerust ook jouw voorkeur aan.

Goeie vraag… Simone heeft het gevoel dat dit de bedoeling is voor deze groep. Als je 40+ bent heb je al heel wat meegemaakt in je leven en kun je goed reflecteren op jouw verhaal tot nu toe. Veel 40+ er’s hebben het gevoel dat ze echt nog iets te doen hebben in het leven. We verwachten door een programma specifiek voor deze doelgroep te doen, dat er veel herkenning zal zijn, dat we er allemaal met commitment in zitten en dat we mede versterkt worden in onze eigen stappen, door de support die we voelen uit de groep.

Als je nou 37, 38 of 39 bent en toch voelt dat je hier echt bij moet zijn, boek dan vooral toch een call met Simone, dan overleggen jullie samen over wat klopt voor jouw persoonlijke situatie. 

Overigens denken we qua leeftijdsgrens aan 60, maar als je 61, 62 of 63 bent en je voelt dat je hier toch bij moet zijn. Boek dan ook gewoon jouw call in.

De eerste Awake Journey start op 01 september 2023. De eerste Module ‘West’ duurt tot en met 30 november 2023. Als je 01 september nog op vakantie bent, is dat geen enkel probleem. Dat zorgen we dat je makkelijk kunt instromen als je weer terug bent. Als je eerder wilt starten, kun je alvast de eerste 1-op-1 call met Simone inplannen en kun je al aan de slag gaan met opdrachten en de Online Academy waar je toegang tot krijgt. In principe kun je dus op iedere datum individueel starten. En de eerste groepsmodule start dan dus op 01 september 2023. 

Als het aan ons ligt dan boek je dan nog steeds jouw introductie zoom call in. De twijfel is er niet voor niets, dus ons voorstel is om het te onderzoeken. We vinden de samenwerking met een individu en de groepssamenstelling uiterst belangrijk. Simone gelooft absoluut niet in iemand overtuigen om mee te doen en werkt alleen maar met mensen die echt willen en hun intuïtie vertrouwen. We weten dat we niet de goedkoopste optie zijn, maar ook zeker niet de duurste. We weten we dat we kwaliteit leveren en dat als jij met commitment in deze Awake Journey stapt, het jouw investering meer dan waard zal zijn. Je ware potentieel leven is priceless. Kijk dus ook naar wat het je oplevert, en niet alleen maar naar wat het kost.

De eerste mensen die zich aanmelden krijgen echt een speciaal tarief met 
onder andere 3 individuele sessies met Simone van 1,5 uur. We weten nog niet precies hoe het er uiteindelijk uit gaat zien, maar qua prijs-inhoud gaat er zeker in de nabije toekomst iets veranderen. Als prijs belangrijk is, is dit het juiste moment om in te stappen.

In principe doen we niet aan korting of betalen in termijnen. We hebben alle vertrouwen in ons aanbod en willen ook qua investering de groep in balans houden. Wanneer je een commitment aan gaat van 2, 3 of 4 modules van 3 maanden, staat hier wel iets tegenover. We kunnen je hierover meer informatie geven in een gesprek.

Boek dan zeker de introductie zoom call met Simone. Je vindt de button hiervoor op deze pagina.

Als dit om wat voor reden dan ook niet lukt, stuur dan een bericht naar simone@awakeleaders.com 
Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht.

Ik heb interesse in deze

awake journey!