zaterdag 30 september 2023
19.00 - 22.00 uur

the joy of being alive!

LIFE Force AWAKENING

– FULL MOON XL sessiE –

Life force AWAKENINg is VOOR MENSEn die hun levensenergie meer willen laten stromen

Je wilt heel graag energiek, krachtig en liefdevol
jouw ware potentieel leven …

Je weet dat het leven vol kansen en mogelijkheden zit en begrijpt dat jouw persoonlijke groei van essentieel belang is, om jouw ware potentieel te benutten.

Jij vindt het belangrijk om tot volle bloei te komen en jouw levensenergie te laten stromen. Daarom wil je fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel goed voor jezelf zorgen. Je wilt contact maken met je lichaam.

Je houdt ervan om diep naar binnen te gaan, om van binnenuit contact te maken met je eigen diepere essentie, zodat je weer verbinding maakt met je ziel en je weer herinnert wat echt belangrijk is voor jou.

Kom liggen op de mat en laat je door je eigen life force meenemen in jouw eigen avontuur.

zaterdag 30 september 2023
19.00- 22.00 uur

DE NIEUWE YOGASCHOOL
amstErdam centrum

There is a life force within your soul, seek that!

ervaren voordelen van deelnemers die
EERDER een life force AWAKENING deden

The power of the universe lies within you

natuurlijk wil jij ook levensenergie!

iedereen wil levensenergie ervaren!

Het is heerlijk als je levensenergie lekker vrij door je lichaam kan stromen. Levensenergie (kundalini/ prana/ chi) is altijd aanwezig, alleen soms zit er iets in de weg om het optimaal te kunnen ervaren. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Misschien put je jezelf uit, omdat je teveel doet. Of doe je dingen die niet helemaal bij jouw ziel en persoonlijkheid passen.

Het kan ook zijn dat je vage klachten hebt, moeite hebt met concentreren, slecht slaapt, je eigen intuïtie niet durft te volgen of last hebt van blokkades of trauma’s, die je nog tegenhouden om helemaal in jouw eigen, natuurlijke kracht te staan. 

Als je goed om je heen kijkt zie je waarschijnlijk maar weinig mensen die bruisen van levensenergie. Het is echter wel mogelijk. Life Force Awakening cirkels zijn een hele goeie manier om je te verbinden met jouw eigen levensenergie.

Een life force AWAKENING XL is een ervaring van ongeveer 2,5 – 3 uur

wat kun je verwachten tijdens
een life force AWAKENING xL?

1

opbouw

Voorafgaand aan de sessie is er altijd korte uitleg, zodat je je veilig voelt en een beetje begrijpt wat er gebeurt. Ook zet je jouw eigen intentie voordat we beginnen

2

sessie

De daadwerkelijke sessie duurt ongeveer 90 min. Onder begeleiding van (soms luide) muziek wordt jouw levensenergie uitgenodigd om in beweging te komen

3

integratie

Na de sessie is er voldoende ruimte om te integreren. Als je wilt kun je iets delen over je ervaring, en genieten van een kopje thee of een glas water en iets lekkers en gezonds.

Nog even alles op een rijtje

wat zeggen mensen over life force awakening?

Kopie van Ontwerp zonder titel

Riki Smits

MOTIVATIe

”Ik wilde heel graag een privé sessie van Simone, omdat ik me heel fijn en veilig bij haar voel. Ik was geïntrigeerd door een video van deze sessies en wilde weten wat zo het nou eigenlijk inhoudt en wat ik zelf zou ervaren. Ik ben veel bezig met het lichaam door onder andere yoga en adem sessies en wilde dit ook proberen.”

NA LIFE FORCE AWAKENING

“Dit was echt heel bijzonder. Ik kon me goed ontspannen en genieten van de muziek. Mijn lichaam kwam heel langzaam, op verschillende, subtiele manieren in beweging. Ik voelde mijn levensenergie en er kwamen emoties en inzichten voorbij. Na deze sessie voelde ik tegelijkertijd een diepe ontspanning en enorme kracht. “

SimonE HEIJHOFF

Toen ik een video zag van een soortgelijke sessie (KAP), was ik gefascineerd en boekte meteen een sessie in Amsterdam.

Mijn lichaam reageerde gelijk. Het voelde als een soort herkenning, een thuiskomen. Er is iets wat ik op een bepaalde manier herken uit diepe meditaties en spirituele ervaringen.
En tegelijkertijd is het ook heel anders.

Deze sessies hebben een bijzondere werking op het brein en zenuwstelsel. De bewegingen en releases zijn bevrijdend en activerend en openen onder andere hart en keel.

Eerst heb ik zelf heel veel sessies gedaan en me verdiept in de origine hiervan (Fillipijnen/ Innerdance/ Pi). Ik heb de NRGY opleiding gedaan bij Nadia van Raam, omdat Pi (founder) zelf geen opleidingen geeft en Nadia een directe verbinding met hem heeft. In augustus komt Pi naar Nederland en zal ik masterclasses bij hem volgen en meer leren over de wetenschappelijke achtergrond van deze sessies.

Een Life Force Awakening is een interactie met de intelligente, universele energie, die ons van binnenuit wakker maakt. Het opent de deuren naar een verrassende reis in jezelf. Jouw levensenergie wordt uitgenodigd om als een ‘Innerdance’ door je heen te stromen. Als het ware wordt slapende energie wakker gemaakt. Dit kan diverse uitwerkingen hebben.

Wat ik zelf heb ervaren en ook bij veel anderen heb gezien is dat het helpt om meer helderheid te hebben over jouw ware potentieel en om daar krachtiger leiderschap in te nemen.

LIFE FORCE AWAKENING cirkels ZIJN echt speciaal OM TE FACILITEREN. DE ENERGIE EN MUZIEK BRENGEN JE OP EEN DIEPGAANDE PERSOONLIJKE REIS, WAARIN JE PRECIES DATGENE TEGENKOMT WAT VOOR JOU OP DAT MOMENT DE BEDOELING IS

de nieuwe yogaschool Amsterdam centrum

Op zaterdag 30 september zijn we voor deze sessie in de prachtige
De Nieuwe Yogaschool, in het centrum van Amsterdam.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in dit prachtige pand met moderne studio's die van alle gemakken zijn voorzien. Matten, kussens en dekens zijn allemaal aanwezig.

We starten op 19.00 uur. Het is fijn als je om 18.45 uur aanwezig bent.

DE NIEUWE YOGASCHOOL
Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam


DE NIEUWE YOGASCHOOL AMSTERDAM
Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam

LIFE FORCE awakening

- full moon XL sessie -

In deze speciale XL sessie gaan we samen op avontuur in een prachtige lokatie.

Je bent nu op de pagina voor dit event op zaterdag 30 september 2023.

Bij de events in de menubalk bovenaan deze pagina vind je de overige geplande sessies.

Nu € 77,- per persoon

- Privé of duo sessie -

Voel je dat je liever meer aandacht wilt in een privé sessie speciaal voor jou? Of een duo sessie met bijvoorbeeld je partner, familielid of goede vriend(in).
Dat kan!

Mail me graag om een afspraak te maken, dan vinden we de juiste datum en locatie voor jouw/ jullie sessie.

€ 222, privé of duo

- sessies op maat -

Wil je een speciale sessie, voor jouw eigen groep die je zelf bij elkaar brengt?

Leuk!
Mail me graag, dan overleggen we over de mogelijkheden.

De prijs hiervoor is mede afhankelijk van de groepsgrootte en de locatie die we hiervoor zullen gebruiken.

LIFE FORCE awakening
IS wel VOOR JOU ALS je

LIFE FORCE awakening
IS niet VOOR JOU ALS je

“Toen ik hierover hoorde, wilde ik dit gelijk proberen. Mijn lichaam reageerde meteen en begon te bewegen op de muziek. In vloeiende dansbewegingen ging mijn levensenergie door mijn hele lijf. Na de sessie voelde ik mij gevuld met energie, vrijheid en extase. Ik heb die nacht 13 uur geslapen en voel nu na 2 weken nog steeds grote innerlijke kracht en een super gevoel van ‘zijn’. Simone is open en speels en creëert een hele veilige setting. Dit is echt een bijzonder kado aan jezelf dat je letterlijk raakt.

Aletta Kelderman

“Als Simone met iets nieuws komt, kijkt ik hier altijd serieus naar. Na wat informatie gelezen te hebben, ging ik op haar uitnodiging in. Energie blijft een bijzonder iets. In de sessie heb ik ervaren hoe mijn lichaam vrij ging bewegen door los te laten. Ondanks de intensiteit voelde ik me direct na de sessie uitgerust. Ook was de hoofdpijn die ik al 3 dagen had verdwenen. Simone is als begeleidster voortreffelijk, voelt heel goed aan wat er zich in de groep afspeelt en is in staat om een hele ontspannen omgeving te creëren.”

Hans Meyer

“Dit was echt een prachtig en verrassend kado. Ik voelde mij meteen op mijn gemak door de fijne plek en veilige sfeer. De uitleg was heel duidelijk en de sessie echt magisch. Mijn hoofd werd heel snel stil (wat vrij uniek is) en mijn lichaam maakte subtiele en bijzondere bewegingen. Ik heb erg genoten van de zachte aanrakingen en muziek. Het moois dat gebeurde is moeilijk in woorden te vatten. Na de sessie merk ik dat ik veel bewuster ben van de signalen van mijn lichaam. Ik ben heel dankbaar voor deze ervaring bij Simone .”

Marta Jaroszak

Voel jij EEN VOLLE JA! ?

Boek dan snel jouw plekje
vol = vol

life force awakening

- full moon XL SESSIe -
77-
  • Opbouw - Sessie - Integratie

    Totaal 2,5 tot 3 uur
  • Zaterdag 30 september 2023

    19.00 - 22.00 uur (18.45 aanwezig)
  • De Nieuwe Yogaschool

    Laurierstraat 109

FAQ

We snappen je vraag. We hebben het zo goed mogelijk geprobeerd uit te leggen op deze pagina. Het is echter een ervaring die niet zo makkelijk in woorden is uit te leggen. Als het je op de één of andere manier trekt, kun je het beste een sessie boeken en het zelf een keer komen ervaren.

Dit is geen simpele vraag. We hebben hier ook geen simpel antwoord op. Ga maar eens googelen op kundalini energie en kijk dan eens wat een verscheidenheid je aan uitleg tegenkomt. Levensenergie of life force wordt ook wel chi, qi, ki, prana of kundalini genoemd. Wij zien het zo dat er vele frequenties van energie zijn en zien Life Force Awakening als één van de frequenties van de universele, intelligente energie, waar uiteindelijk alles uit bestaat.

Als je via Google opzoek gaat naar wat kundalini energie precies is, kom je van alles  tegen, inclusief waarschuwingen. Wij zijn van mening dat de energie frequentie waar wij mee werken in de meeste gevallen niet gevaarlijk is. Wij hebben hele goede intenties. Waar we wel heel duidelijk in zijn is het volgende:

Deze sessies zijn niet geschikt wanneer je:
– hele uitdagende fysieke, mentale, emotionele of spirituele problemen hebt,
of hebt gehad
– Epilepsie, mentale instabiliteit, manie, psychoses of trauma’s hebt of hebt gehad (safety first!)
– Jezelf (nog) niet kunt dragen als dat nodig is en begeleiding van een therapeut beter voor je is
– Helemaal niets hebt met energie of spiritualiteit of niet ook houdt van down-to-earth & praktisch
– Wilt dat er helemaal niets in beweging komt in je leven, omdat je alles liever laat zoals het is. Zo binnen, zo buiten. Als je levensenergie in beweging komt, dan komt je leven in beweging. Als je denkt dat je hier niet klaar voor bent, kan dit onprettig voor je voelen
– Deze sessies worden ook niet aanbevolen in het laatste trimester van een zwangerschap.

Voor ons zijn deze sessies wanneer je helemaal gezond bent, niet zwanger en je levensenergie in beweging wilt brengen, het tegenovergestelde van gevaarlijk, maar iedereen dient dit voor zichzelf te beslissen, deze verantwoordelijkheid laten we bij jou. Meedoen is altijd op eigen verantwoordelijkheid.

Zoals wij hier naar kijken is het vergelijkbaar, maar niet hetzelfde. Wij zien de origine hiervan in Innerdance, deze naam werd op de Filipijnen door founder Pi aan deze bewegingen gegeven. Venant Wong is de founder van KAP (Kundalini Activation Proces). Wij hebben begrepen dat Venant een tijd bij Pi heeft gestudeerd en ook vele andere methoden en energie kent en bestudeert. KAP komt voort uit zijn brede kennis, ervaring en belichaming. Nadia van Raam is de founder van NRGY. Zij heeft online bij Pi gestudeerd en heeft nog steeds een goede band met hem. Nadia heeft ook de KAP training gedaan bij Venant. Zij werkt al vele jaren met energie en verschillende methoden en technieken. NRGY komt uit haar brede kennis, ervaring en belichaming voort. Zover wij weten is ook LEAP terug te leiden naar Innderdance, maar heeft ook oprichtster Robin meer in haar rugzak en combineert zij dit.

Simone heeft de NRGY training bij Nadia gedaan, omdat Pi op dit moment zelf geen trainingen geeft. Simone werkt zelf ook al jaren met energie en allerlei technieken en methoden. Omdat zij ook een combinatie maakt van alles wat zij geleerd heeft en aan nieuwe dingen leert, noemt zij haar sessies Life Force Awakening.

Je kunt iedere Life Force Awakening tot 24 uur van tevoren annuleren met een geldige reden. We verzetten jouw sessie dan het liefst naar een andere datum, of op een andere naam als je een vervanger hebt op dit laatste moment.

Tot 24 uur voor de start van de sessie kun je ook je geld terug krijgen. We brengen dan 5 Euro in rekening voor administratie kosten. Binnen 24 uur tot de start van de sessie heb je geen recht meer op een refund. We zullen wel proberen de sessie alsnog te verkopen. Als dit lukt storten we het bedrag -5 Euro administratiekosten alsnog terug op jouw rekening. 

We gaan ervan uit dat de sessie je met een reden trekt en je sowieso blij bent dat je deze sessie een keer bij ons hebt ervaren. Je hebt het in ieder geval een keer geprobeerd. Er is geen refund mogelijk in dit geval.

Jazeker, we hebben de intentie om Life Force Awakening 1 tot 2 keer per maand aan te bieden. Je vindt alle data onder events.

Je kunt ook altijd terecht voor een privé of duo sessie. Als er geen data zijn of alles is uitverkocht, kun je je aanmelden voor de wachtlijst.

Je wordt dan als eerste geïnformeerd over nieuwe data.

Als je een bericht stuurt naar simone@awakeleaders.com zal ze jou zo snel mogelijk een bericht terug sturen.

IK DOE 30/09 mee aan de

life force AWAKENING XL